Algemeen

ACTIVITEITEN
Elk jaar vinden er diverse activiteiten plaats, zoals excursies, wandelingen, fietstochten en lezingen. In de menu's kunt u uw keuze maken.

JUBILEUMJAAR 2017
In het kader van het jubileumjaar 2017, waarin de Heemkundevereniging haar 50-jarig bestaan viert, hebben we een aantal bijzondere sprekers bereid gevonden om een lezing te verzorgen betreffende natuur en cultuur, de elementen die samen het begrip heem vormen. In de Klepper en op deze website vindt u meer informatie. 

AANMELDEN LEZINGEN
Aanmelden voor de lezingen kan via 0475 53 28 95 (bij voorkeur tijdens de openingstijden van het museum) of via het contactformulier. De lezingen worden gegeven in het Roerstreekmuseum, Kerkplein 10 in Sint Odiliënberg, telkens op dinsdag om 20.00 uur. Alle lezingen zijn voor onze leden gratis toegankelijk, maar ook niet-leden van de HVR zijn op deze avonden van harte welkom. Van hen wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50 per persoon. Gezien de beperkte plaatsruimte is vroegtijdige aanmelding zeer raadzaam.

AANMELDEN ANDERE ACTIVITEITEN
Bij fietsttochten, wandelingen en excursies staan de aanvangstijd, kosten en wijze van aanmelden vermeld bij de activiteit.